Hemkomst från SM

Ja igår kväll kom vi hem med tåg från Göteborg efter vårt SM.
Vi kom 6a av 16 lag så det får vi vara nöjda med! :)
Jag hade nummer 4 på ryggen!
Killarna tog silver och grattis till dem! :)
Det har varit många glada skratt och röda ansikten...(undra vad jag mena med det...?)
Jag tycker det har varit jätte roligt att få vara med iaf! :)
Nu siktar jag mot mitt nästa SM som är om några veckor...efter det roliga börjar det roliga...! :D
Jätte bra spelat mina söta sockertoppar! :)



/Jenny # 4

Kommentarer
Postat av: Evelina

Du är bäst och röd i fejjser always ;) <3

2010-04-13 @ 10:24:10
URL: http://evelinabengtsson.webblogg.se/
Postat av: Evelina

Sv; Det kan du få,, kan det utantill vid det här laget (a) <3



smält 125 g mörk blockchocklad i ett vattenbad

Knäck 2 ägg - separerat - vitan för sejj och gulan för sejj

Vispa dom 2 vitorna till ett löst skum

Och vänta så att chokladen blir rumsvarm och så även gulan

Häll sen över gulan i chokladen och blanda med en sked

Häll över vitan -lite i taget - med chokladen och gulan

Häll sen ganska fort över det i glasen

Ställ det i kylskåpet i 1-3 h, ska stelna där typ

Häll innan sevrering på grädder elr choklad, helst grädde (a)



Viktigt att chokladen och gulan är rumsvarm annars stelnar allt innan du får i dom i glaset



2010-04-14 @ 17:00:35
URL: http://evelinabengtsson.webblogg.se/
Postat av: Tanja

SM var supernajs! :) <3

Hmm, jag undrar veeerkligen vad du menar..? (a)



2010-04-14 @ 18:23:14
URL: http://ttanja.blogg.se/
Postat av: Matilda

Det var så kul! Man längtar ju tillbaks! :o <3 Men hahaha så röd var du ju ändå inte.. ;)



Sv: Tack så mycket!! :D

2010-04-21 @ 17:44:12
URL: http://matildalidfeldt.blogg.se/
Postat av: Linnea

sv: DU är söt jenny <3

2010-04-21 @ 21:07:43
URL: http://linneabjarang.blogspot.com
Postat av: Linnea

sv: det SKA vi göra! :D

2010-04-27 @ 19:55:03
URL: http://linneabjarang.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0